fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

GEZOCHT: MEDEWERKERS BEDIENING

Studio A12 en De Landgoederij zijn onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG); een jonge, groeiende organisatie die gastvrijheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Naast evenementenlocaties Studio A12 en de Landgoederij exploiteert BHG ook meerdere restaurants. ‘Met plezier horeca bedrijven’ is ons motto, wat in de ruimste zin van het woord bedoeld en uitgedragen wordt!

Ter versterking van het team van De Landgoederij en Studio A12 zijn wij op zoek:

Medewerkers voor in de bediening

Functie-eisen:
– Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
– Beheersing van de Nederlandse en eventueel Engelse taal
– Goede communicatieve vaardigheden
– Proactief en flexibel
– Klantvriendelijk en servicegericht
– Woonachtig in de regio Utrecht

Geboden:
Wij bieden je een leuke, afwisselende baan op twee locaties in een dynamische werkomgeving, binnen een gezellig team waar je inzet en je mening worden gewaardeerd. De Landgoederij en Studio A12 zijn onderdeel van BHG, een groeiend bedrijf waar mensen met talent en inzet worden beloond met uitdagende doorgroeimogelijkheden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform Horeca CAO.

Reageren:
Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een jong en gezellig team? Stuur dan een mail met recente foto naar sollicitatie@bhg.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Over de locaties:
Studio A12 (voorheen Brothers) in Bunnik is een populaire evenementenlocatie waar evenementen tot 4.000 personen worden georganiseerd! Het is een multifunctionele horecalocatie met diverse zalen dat uitermate geschikt is voor indoor festivals, congressen en uiteenlopende bedrijfsfeesten.

De Landgoederij is een unieke evenementen- en feestlocatie in Midden-Nederland! Voor particuliere en zakelijke feesten, jubilea, bruiloften en evenementen is De Landgoederij de perfecte locatie in het midden van het land.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs