fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Jouw 1,5 meter evenement bij Studio A12

Studio A12 is open en verwelkomt jou graag voor een 1,5 meter event. Of het nou een borrel, plenaire presentatie of een andere zakelijke bijeenkomst is. Onze ruimtes bieden stuk voor stuk mogelijkheden voor jouw event, natuurlijk volledig volgens de richtlijnen van het RIVM en met 1,5 meter afstand. Vooralsnog zijn daarom groepen tot 30 personen van harte welkom.

Met een normale capaciteit van maximaal 4.000 personen is onze locatie voor veel bedrijven te groot. Nu door de genomen maatregelen zijn er andere capaciteiten van toepassing en is het voor bedrijven met kleiner personeelsbestand mogelijk om een event in Studio A12 te organiseren. Dus is onze locatie normaal gesproken te groot voor jouw bedrijf? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om jouw event in Studio A12 ons te organiseren.

Ook als je een evenement wil organiseren met meer dan 30 personen behoort dat tot de mogelijkheid. Wij nemen contact met je op om alle benodigde informatie te verzamelen en zullen als evenementenlocatie de melding en coördinatie met de Veiligheidsregio Utrecht verzorgen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze salesmanager Jairzinho laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is bij Studio A12.

 

Neem contact met ons op  Offerte aanvragen

 

 

Organiseer nu je event met toegangsbewijs