fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Geniet van comfort in een duurzame omgeving

De mogelijkheden om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen zijn legio. En daarbij hoeven we tegenwoordig zeker niet meer aan comfort in te leveren. Juist daarom én omdat wij het belangrijk vinden om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst, heeft Studio A12 zich hard gemaakt voor het Green Key certificaat.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties . Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een congrescentrum heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key.

In de praktijk
Wat kunt u van ons verwachten? Vragen wij van u tijdens uw bezoek continue rekening te houden met natuur en milieu? Zeker niet. Veel van de door ons ingevoerde maatregelen zijn voor u juist onzichtbaar, terwijl het effect groot is. U maakt nog steeds gebruik van onze faciliteiten, zonder dat het u zal ontbreken aan comfort en kwaliteit.Zo gaan wij zuinig om met het water- en energieverbruik. Ook is er grote zorg voor afvalverwerking.

Maar er zijn meer milieuvriendelijke maatregelen die wij hebben genomen. Het gebouw grotendeels voorzien van energiezuinige (LED)verlichting. Er wordt rekening gehouden met klimaatbeheersing, zonder dat u het te koud of te warm zult krijgen. Tijdens uw bezoek zult u wellicht gebruik maken van de waterbesparende kranen in ons gebouw, zonder dat u daar als bezoeker iets van merkt. Een verblijf in Studio A12 bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!

Wilt u meer informatie over Green Key? Kijk dan eens op www.greenkey.nl

De toekomst
Green Key is onderdeel van de Foundation for Environmental Education FEE. Dit is een wereldwijde organisatie met leden in meer dan zestig landen. Op www.fee-international.org leest u alles over de ideële doelstellingen van deze organisatie: zorg voor en bewustwording van natuur, milieu en duurzaamheid. Zodat toekomstige generaties óók kunnen genieten van onze prachtige aarde.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs