fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Gadgets voor een event!

Technologie krijgt een steeds grotere invloed en kan worden ingezet om de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten.

Wat dacht je van de Embraceled? Armbanden die je kunt laten oplichten wanneer twee bezoekers met vergelijkbare kenmerken langs elkaar lopen. Interessant! Bijvoorbeeld mensen uit een bepaalde sector of een soortgelijke functie binnen een bedrijf. Een spontante manier om mensen met elkaar in contact te brengen. De armbanden kun je ook laten oplichten wanneer bepaalde sessies van een event starten. Koppel verschillende kleuren aan de sessies en op deze manier weet je gast altijd dat er een sessie gaat beginnen!

Shake on is ook een gadget die ingezet kan worden. Deze armband wisselt de contactgegevens uit op het moment dat twee mensen elkaar de hand schudden. De informatie wordt geüpload in de telefoon. Erg bruikbaar bij netwerkbijeenkomsten of relatiedagen.

Cclick is ook een goede tool om technologie in te zetten voor, Tijdens of na een event. Aan de hand hiervan kun je gasten via een gepersonaliseerde ULR laten registreren. Op deze manier weet je precies wie er komt en kun je de inkoop hierop afstemmen. Extra leuk is de interactie met de gasten voorafgaand aan het event via. Door middel van video’s, nieuwtjes, tips, informatie en een poll kun je gasten vast ‘warm’ maken voor de grote dag. Gasten kunnen zich vast inschrijven en zien direct wie er nog meer deelnemen aan bijvoorbeeld workshops en activiteiten. Extra informatie over routebeschrijvingen en entertainment kun je ook delen. Na afloop van het event kun je via Cclick de gasten bedankten voor hun komst en zo nog even wijzen op de leuke foto’s en filmpjes van de dag. Zo ‘boeit en bindt’ je de gasten ook na afloop van het evenement en is de betrokkenheid volop benut.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs