fbpx

VIP party

De evenementenlocatie waar beleving centraal staat

VIP Party

Bij Studio A12 staan de gasten altijd centraal. Tijdens de VIP party doen we daar nog een schepje bovenop en ontvangen wij de gasten als very important guests!

De VIP party is een perfecte manier om de medewerkers en relaties in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor het afgelopen jaar. Reporters (a la Boulevard) doen live verslag van de aankomst van de gasten. Fotografen ‘vechten’ om het mooiste plaatje. De champagne-ontvangst en een bestelling aan de bar bij een BN’er maken het VIP-gevoel compleet. Na een avond vol muziek en vermaak keren zij huiswaarts met een gevulde goodie bag en een ervaring om nooit te vergeten.

Een aanvullend communicatietraject waarin een bekende reporter via een videoboodschap de aankondiging van het feest doet en een compilatievideo daags na het event waarin diezelfde reporter verslag doet van de avond maken de cirkel rond. Andere mogelijke extra’s zijn bijvoorbeeld om de gasten vooraf de mogelijkheid te bieden galajurken en smokings in bruikleen uit te zoeken, de aanwezigheid van een styling,- en visagieteam op de avond zelf, een cocktailbar met de trendy drankjes, stijlvolle decoratie in kerst- of winterse sferen en vele andere traktaties die ervoor zorgen dat de gasten zich in de watten gelegd voelen.

Neem contact op voor informatie en beschikbaarheid of een offerte op maat, wij kijken er naar uit om je als VIP te ontvangen!

Vanaf € 34,50 p.p. Vanaf 250 personen

 

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Organiseer nu je event met toegangsbewijs