fbpx

Sit-down dinner

 

De evenementenlocatie waar beleving centraal staat

Sit-down dinner

Studio A12 is een unieke evenementenlocatie voor een sit-down diner; de verschillende ruimtes kunnen geheel naar wens, thema en culinaire invulling worden ingericht. Sfeervol en intiem of groots en uitbundig voor gezelschappen tot wel 400 personen.

Een onvergetelijk sit-down dinner in Studio A12 voor uw collega’s, relaties of klanten? Wij hebben een aantal thema’s uitgewerkt die tot de verbeelding spreken:

Klassiek: aankleding met ronde tafels, gedekt met wit linnen, mooi bestek en zilveren kandelaars, gecombineerd met een uitgeserveerd à la carte diner met bijpassende wijnen en muziek.

Bourgondisch: ‘le dolce vita’, maar dan gewoon in Midden-Nederland! Lange (picknick-)tafels, houten planken met antipasti en hapjes, buffetten en/of foodtrucks met internationale gerechtjes, Italiaanse styling en natuurlijk passend entertainment.

Great Gatsby: waan je in de jaren 20, gasten gekleed in deze typische kledingstijl, klassieke ‘20s’ decoratie, gedekte tafels met schalen vol heerlijke gerechtjes om te delen (shared dining) en een swingende band.

Bij Studio 1 en Studio 3 is een aparte ruimte aanwezig om gasten te ontvangen en om een wow-effect te creëren wanneer je de dinerzaal betreedt. Deze ruimte kan ook weer gebruikt worden voor een na-borrel of afterparty.

Vragen? 030 744 0055 Offerte aanvragen

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Onze andere concepten

Organiseer nu je event met toegangsbewijs