Type evenement

van maatwerk tot plug & play

Uw evenement in Utrecht

Studio A12 heeft alles in huis om van een evenement een echt feest te maken. Naast de thematische personeelsfeesten zijn wij ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, productpresentatie, beurs of relatiedag.

Ons salesteam adviseert graag. Met ons uitgebreide netwerk en ruime expertise in de evenementenwereld nemen we eenvoudig veel zaken uit handen. We denken graag mee in het uitdenken van totaalconcepten, in nauwe samenwerking met onze styliste, cateraar en techniek leverancier.

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij de doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Offerte op maat

Diverse, door ons ontwikkelde concepten, zijn ‘ready to use’. Daarnaast helpen we ook graag met het uitdenken van een nieuw totaalconcept op basis van jouw wensen. Uiteraard in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier. Wij voeren specifieke wensen tot in de kleinste details uit, rekening houdend met het beschikbare budget en de groepsgrootte. Vraag een offerte aan >>>

Vrijheid in keuze leveranciers

Wij denken graag met je mee en wij willen voor onze opdrachtgevers het beste. Dit betekent dat wij je niet binden aan vaste leveranciers. Bij ons heb je vrijheid in keuze voor cateraar, techniek en andere leveranciers. Een combinatie tussen een indoor en outdoor evenement? Alles is mogelijk bij Studio A12!

Wij adviseren u graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Studio A12? Je bent van harte welkom om onze locatie te komen bekijken. Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van het evenement, kunnen we van gedachten wisselen over doelstellingen, wensen en ideeën. Bel gerust, de koffie staat klaar!

Concepten

De creativiteit van Studio A12 komt pas echt tot leven in onze concepten. Diverse spetterende thema events zijn ‘ready to use’. Sfeer, entertainment en culinaire beleving zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk event. Liever een eigen thema uitwerken? Geen probleem. Onze account managers en stylistes, cateraars en technische leveranciers denken graag met je mee.