fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Sit-Down Dinner bij Studio A12!

De naam zegt het al; het VriesVers Platform is een vereniging van retailers, fabrikanten en andere stakeholders binnen het segment vriesvers (diepvriesproducten). Op donderdag 15 juni organiseerden zij in samenwerking met evenementenbureau BBright het VVP Winnaarsevent bij Studio A12. Een gemêleerd gezelschap van supermarkteigenaren, consumenten en diverse merkhouders van diepvriesproducten werd uitgenodigd voor een compleet verzorgde avond met ontvangst in Classic Café ,een luxe sit-down dinner en afterparty in Studio 1. De avond stond in het teken van het uitreiken van de diverse awards binnen de branche, zo zijn de winnaars van de VriesVers winkels van het jaar 2017 bekend gemaakt. Ook op productniveau werden prijzen uitgereikt; het VriesVers Product van het jaar 2017 voor zowel A-merk als huismerk. Gedurende het VriesVerstival, een landelijke campagne waarbij consumenten konden stemmen op een winkel en/of product van het jaar, zijn middels een loterij vele prijzen weggegeven. De hoofdprijzen binnen deze loterij, de consumentenhoofdprijzen, zijn tot slot tijdens het Winnaarsevent uitgereikt. Luc Elson, de gastheer van de avond, heeft de gasten tijdens het sit-down dinner verrast met een spectaculaire illusionisten performance.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagd event wat zeker voor herhaling vatbaar is. Dit was inmiddels de 3e keer in Bunnik. De samenwerking tussen ons en Studio A12 verliep erg goed!-  Gerrianne Boeren, evenementenbureau BBright.

Ook wij kijken terug op een mooi event waarbij de genodigden in de watten zijn gelegd met goed eten door Taste & More, in galasetting. Graag bedanken wij BBright voor de fijne samenwerking!

 

Organiseer nu je event met toegangsbewijs