fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Nieuw: Business Boxing Gala voor bedrijven

Boksen is hot; mannen én vrouwen, jong en oud, door heel Nederland beoefenen deze sport. Ook op televisie en in het bedrijfsleven zie je de sport steeds vaker. Het nieuwe concept van Studio A12 speelt in op deze trend! Een ‘Business Boxing Gala’ voor uw bedrijf of organisatie kan nu realiteit worden.

Het concept is niet zomaar een gala, het is een totaalpakket waar maanden voorbereiding in zit. Medewerkers, relaties of leveranciers worden sportief uitgedaagd voor een battle in de boxring. In samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden zij in de maanden voorafgaand aan het gala door professionals klaargestoomd tijdens wekelijkse bokstrainingen.

Oktober jongstleden vormde Studio 1 het decor voor het eerste exclusieve Ondernamen Business Boxing Gala. De sfeer proeven? Bekijk de video!

Een boksgala is spectaculair! Alle medewerkers of relaties worden uitgenodigd om de boxers luidkeels aan te moedigen. Met een echte boksring, rondemissen, professionele  jury en knallende muziek! De kandidaten worden onder begeleiding van door hen zelf gekozen opzwepende muziek aangekondigd door een stadionspeaker. En dan barst de strijd los! Het boksen is recreatief, dus zeker wel sportief maar altijd met respect voor de tegenstander! Een galadiner voorafgaand of een spetterend feest na afloop? Voor uw bedrijf of organisatie stellen wij een pakket op maat samen inclusief trainingen, voorbereiding, professionele jury en een groot, groter grootst gala!

Organiseer nu je event met toegangsbewijs