fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Een avond vol entertainment!

Afgelopen weekend waren wij onderdeel van een sfeervolle avond, georganiseerd in opdracht van evenementenbureau Starlive bij Studio A12.

Alle personeelsleden van een internationale organisatie in de zaadindustrie kwamen samen voor een spectaculair personeelsfeest in Studio 3. De avond werd geopend met een totale black out waarna de verrassende openingsact LeDGends het podium sierde. Een echte aanrader om een avond knallend te beginnen. Voor extra vermaak was er gedurende de avond divers entertainment; een tafelgoochelaar zorgde voor onvergetelijke magie en gasten werden verrast door een sneltekenaar die binnen no time hilarische karikaturen wist te schetsen! Casinotafels met croupiers sierde de zaal en een live band, genaamd de Hermes House Band in combinatie met DJ, maakte de avond compleet met muzikale invulling.

Door intensieve samenwerkingen met alle betrokkenen is weer een fantastische avond neergezet, waarbij wordt teruggekeken op een geslaagd evenement. Dank aan alle gasten voor hun komst!

Bekijk de video voor een impressie van de openingsact.

 

 

Organiseer nu je event met toegangsbewijs