fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

20 jaar Brothers en Studio A12; 20 jaar gastvrijheid!

Rob en Marco Peek waren enigszins gespannen toen zij op 15 februari 1997, samen met mensen van de Gemeente, in de bus zaten die de verbinding tussen de naburige gemeente Houten en hun uitgaanscentrum zou gaan verzorgen. Toen ze het Brothers terrein opkwamen zagen zij echter meteen dat het goed was.

‘Er stond een gigantische rij mensen te wachten voor de entree’, zegt Marco. ‘Ik kreeg kippenvel toen ik dat zag.’

De droomstart kreeg een passend vervolg. De discotheek groeide en was van meet af aan een megasucces, niet alleen in de regio, bezoekers kwamen uit het hele land. Ieder weekend rijen dik voor de deur, en weinig ‘heibel’ want veiligheid is altijd een van de speerpunten geweest.

Marco en Rob zijn door de Koninklijke Horeca Nederland aangewezen als de ‘meest markante horecaondernemers van Midden Nederland 2003’. Ook won Brothers meerdere malen de ‘Nightlife Award’ voor populairste megaclub van de Benelux. Met het succes van de discotheek wilde Brothers ook inspelen op de behoefte in de zakelijke markt naar een unieke locatie voor evenementen en bedrijfsfeesten. Specifiek voor deze markt kreeg de locatie het ‘label’ Studio A12.

Marco vertelt: “Anno 2017 is Brothers is een bruisende locatie voor uiteenlopende indoor dance events en uitgaansavonden. We ontwikkelen zelf concepten zoals ‘We are Brothers’ en hebben daarnaast intensieve samenwerkingen met externe organisatoren. We zijn trots op ons nieuwste concept  ‘Brothers zingt Hazes’ dat volledig uitverkocht was en we zijn nu vol in de voorbereiding voor de eerste editie van ‘het Foute Oktoberfest’ dit najaar. Studio A12 is aan de andere kant een gevestigde naam in evenementenland en een populaire locatie voor de grotere bedrijfsfeesten. “Deze combinatie blijkt ook na 20 jaar nog erg sterk!”

Met de groei van hun bedrijf groeide ook de organisatie. Over de jaren heen is het bedrijf van Marco en Rob uitgegroeid tot 9 locaties onder de vlag BHG (Brothers Horeca Groep). Een ding is echter nooit veranderd; de basis die Marco en Rob meekregen van hun ouders Gerda en Gerard Peek die jarenlang het partycentrum ‘De Beesde’ hadden. “Service en gastvrijheid zijn de pijlers van ons bedrijf, dit is ons met de paplepel ingegoten door onze ouders” aldus Marco en Rob.

Bevlogen, hartelijk, gastvrij. Dat zijn wij!

 

Organiseer nu je event met toegangsbewijs