Events in Studio A12

van zakelijke bijeenkomst tot spetterend feest

Award uitreiking

Ruim 1.700 genodigden bezochten begin maart Studio A12 in Bunnik voor de finale van de Supermarkt van het Jaar-verkiezing. Klik op de button om een impressie van deze avond te zien!

Ook een award uitreiking organiseren voor jouw organisatie? Dan kun je contact opnemen met Sabine van Dam via: sabine@studioa12.nl of +31 (0)30 744 00 55.

Bekijk video

Zakelijke bijeenkomst

Beurs, congres, productpresentatie of ander zakelijk event, Studio A12 zorgt graag voor de perfecte verpakking. Iedere bijeenkomst vraagt om een eigen aanpak, een zorgvuldige planning en de juiste technische faciliteiten. Het team van Studio A12 heeft de kennis in huis om een zakelijke bijeenkomst van 100 tot 3.000 personen te organiseren.

Meer info

Bedrijfsfeest

Het organiseren van onvergetelijke feesten zit in ons DNA. Al 20 jaar is dit de grote passie van Studio A12. Een feest om de medewerkers te bedanken voor de inzet, of juist als kick-off voor de komende periode. Bij Studio A12 leggen wij de gasten écht in de watten.

Meer info

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Een event organiseren in Studio A12?

Deze opdrachtgevers zijn je voor geweest

Ready to use events

De creativiteit van Studio A12 komt pas echt tot leven in onze concepten. Diverse spetterende thema events zijn ‘ready to use’. Sfeer, entertainment en culinaire beleving zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk event. Liever een eigen thema uitwerken? Geen probleem. Onze account managers en stylistes, cateraars en technische leveranciers denken graag met je mee.