Personeelsfeest

waar nog lang over wordt gepraat

Personeelsfeest

Het organiseren van onvergetelijke feesten zit in ons DNA. Al 20 jaar is dit de grote passie van Studio A12. Een feest om de medewerkers te bedanken voor de inzet, of juist als kick-off voor de komende periode. Bij Studio A12 leggen wij de gasten écht in de watten.Of het nu om 150 of 3.000 collega’s gaat. Met live entertainment of een DJ, een buffet met seizoensproducten tot een foodtruckfestival; Studio A12 zorgt ervoor dat het voor iedereen een onvergetelijke avond wordt!

Een selectie van onze ready to use concepten:
Laat je inspireren door ons stijlenboek:


Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12.


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij jouw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!


Referenties

“Wij hebben al jaren ervaring met onze events bij Studio A12 en komen er graag terug. Ontzorging, goede communicatie, meedenken en de flexibiliteit in mogelijkheden spelen daarbij een grote rol.”

– Keuken Concurrent

Onze ruimtes en zalen:

Studio 1

Studio 1 is de grootste ruimte in onze evenementenlocatie in Utrecht en biedt eindeloze mogelijkheden: van spectaculaire decorbouw tot licht en geluid. De onlangs geoptimaliseerde black box biedt plaats aan 1.500 gasten.

Studio 2

Studio 2 heeft een warme en huiselijke sfeer, waardoor de ruimte geschikt is voor zowel grote groepen als kleinere gezelschappen. Daarnaast kan het decor in de ruimte eenvoudig aangepast worden.

Studio 3

Sfeervol, zakelijk en trendy: Studio 3 is perfect voor jouw zakelijke evenement. Uniek aan deze ruimte is het aangrenzende verwarmde terras van 200 m² dat is ingericht met steigerhouten meubels. Tijdens het evenement kan het terras ingezet worden als rookruimte.

Studio Café

Studio Café staat voor glamour en luxe: via de vernieuwde entree komen de gasten volledig in stijl binnen. De ruimte in onze evenementenlocatie is perfect voor presentaties en vergaderingen en heeft een maximale capaciteit van 350 personen.

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding  Vragen? 030 744 0055