Business Boxing Gala

 

De evenementenlocatie waar beleving centraal staat

Business Boxing Gala

Nieuw in eventland: Business Boxing Gala voor bedrijven

Boksen is hot; mannen én vrouwen, jong en oud, door heel Nederland beoefenen deze sport. Ook op televisie en in het bedrijfsleven zie je de sport steeds vaker. Het nieuwe concept van evenementenlocatie Studio A12 speelt in op deze trend! Een ‘Business Boxing Gala’ voor je bedrijf of organisatie kan nu realiteit worden.

“Het concept is niet zomaar een gala, het is een totaalpakket waar maanden voorbereiding in zit”  vertelt Sabine van Dam van Studio A12. “Medewerkers, relaties of leveranciers worden sportief uitgedaagd voor een battle in de boxring. In samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden zij in de maanden voorafgaand aan het gala door professionals klaargestoomd tijdens wekelijkse bokstrainingen”.

Het boksgala is spectaculair! Alle medewerkers/relaties worden uitgenodigd om de boxers luidkeels aan te moedigen. Met een echte boksring, rondemissen, officiële  jury en muziek. De kandidaten worden onder begeleiding van door hen zelf gekozen opzwepende muziek aangekondigd door een professionele speaker. En dan barst de strijd los! Het boksen is recreatief, dus zeker wel sportief maar altijd met respect voor de tegenstander.

Begin aan een onvergetelijk sportavontuur, Business Boxing komt terug!
Wij dagen ondernemers, werkgevers en managers uit om het woensdag 6 december 2017 tegen elkaar op te nemen in de Boksring! Geef je op en begin vanaf september aan een trainingsperiode van drie maanden! Voor meer informatie en aanmelden: 0638304088 of info@business-boxing.nl
Let op! Beperkt aantal deelnemersplaatsen.

Business boxing exclusief voor uw eigen onderneming of netwerk? Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

 Vragen? 030 744 0055 Offerte aanvragen

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Laat je inspireren

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Onze andere concepten